Jenniiiifer

Så Jävla Söt !
Tjohopp, igår sov jennifer hos mig vi var i nykvarn hela dan igår vi va med sandra och malin och anna, men anna drog tidigare inte kul! men vi träffa adrian och gurra sen och vi cykla runt hela dan sen gick vi hem med adrian jag och Jennifer alltså, sen åkte vi hem till mig och sov och nu ska vi till nykvarn och busa vi hörs sen hare bra alla !



Fuck..

shit vad ska man göra nu ?
fan att jag inte såg de från hela början fan orkar inte vara depp över de nu, vette fan vad jag ska göra..

02.03


saknar dej julia bakkii..

Ny design och nya tag

Nu har sandra gjort en ny design och den blev riktigt bra. Under den här veckan ska jag försöka ta tag lite mer i min blogg och lägga ned lite mer tid i den. Så jag hoppas att ni inte glömmer att gå in och läsa! Puss puss ikväll ska jag sova hos Felicia!♥

Kusinerna

idag så kommer kusinerna från österike, kul att träffa dom det var typ kanske 7 år sen. men nu ska jag städa min fucking rum men humöret är på topp har ju grymt bra musik i rummet. igår gjorde jag inte mkt jag var med felicia och anna på morgonen sen åkte jag hem sen kl 10 på kvällen så åkte jag till nykvarn och gick runt där själv lite skumt jag vet men jag orka inte vara hemma..men ha en bra tisdag och jag hoppas felicia&anna har det bra på grönan i regnet haha.sandra kommer hem snart hoppas jag saknar henne grymt mkt!

RSS 2.0