Saknar Babsan!

idag vaknar man upp hemma hos jennifer, de var super kul igår pennifer! tack för den underbara dagen,kvällen och natten haha, men idag skulle jag ha städat mitt rum men jag har sovit halva dan och varit medvetslös halva dan så har inte hunnit men ska göra de i morgon innan erik kommer hit. just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och tråkar funderar på att sova och bara drömma fett skönt! japp de är de jag ska göra så vi hörs i morgon herrå
plus jag saknar min sötaste babsan! värdens gulligaste hund/lillesyster

Vampire diaries

LINN HJÄRTA VAMPIRE DIARIES

7 dagar kvar!

LINN HJÄRTA SNÖ
heeeeeeej! igår va det julafton och jag orkade inte skriva om dagen men jag fira den med familjen på morgonen och sen på kvällen med mormor. men i daag är jag sjuk... så jaa inget att göra just nu ligger jag i soffan och snacka med anna i tele och i dag är de en vecka kvar tills jag åket till thailand!! ska bli skönt att komma iväg till värmen men kommer såklart sakna alla här hemma, och mest min älskling.. men nu ska jag göra popcorn puss o hej leverpastej



Älskar dej så jävla mycket

jag har världens bästa pojkvän! han är så underbar. idag så har jag vart med sandra,simon och pontus hos simon och de va strömavbrott i hela jävla nykvarn och så var det kallt också.. sen kom jocke och erik och min sötaste älskling gav mig ett halsband som det va ett hjärta på där det stod 9-10-10 den dan vi blev tsm så jävla sött!
jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar han. men nu ska vi spela xbox så pease off and bye

JulLov För Fan !

shit vad härligt med lov! inga mer prov inga mer läxor ingen mer skola, så jävla skönt! dagen börja som vanligt fast jag tog lite extra ledigt för jag orkade inte med svengelskan.. men sen gick jag och sandra te skolan och vi va med på sv och so:n vi kollade på en 3 timmars film om klimatet så jävla boring! men sen så möttes hela klassen och gick tsm till gympasalen och lyssnade på folk som sjöng och hade tal, sen efter en och en halv timmes sittande på rumpan så man inte hade någon känsel i den så fick vi våra betyg för denna termin, jag vart glad för jag hade g i allt tänker försöka höja mig in 9:an bra början iallafall. men nu är jag med bästa Sandra habibolin och hon ska sova här i natt  och i morgon ska vi julhandla lite saker. ha en jävligt bra jullov bitches !

random..

haha, fan vad tråkigt man kan ha!

Jullov i övermorgon!

idag har det vart en lång jävla skoldag, sov bort alla lektioner orkade inte. men sen gick jag med jennifer hem te henne och poppade popkorn och kollade på tv, supeer mysigt! sen kom sandra och anna och vi va hemma hos jennifer och snacka bara hängde liksom. sen så åkte jag hem och nu sitter jag och är inne på facebook och lyssnar på maddi jane på youtube, hon är fan otrolig! skit duktig tjej på  11 år liksom.



jag må han leva, jag må han leva! igen..



Grattis lillkusin 3år, han har verkligen blivit stor jag mena sist jag såg han hade han lärt sig att gå och nu springer han och skrattar och pratar flytande! det är jätte kul att se han växa. nu ska jag bara lägga mig i soffan och sova har inte sovit på hela natten.. haha, men de var jätte mys att träffa min lilla sötnos igen känns som det va evigheter sen vi sågs.. men nu känns allt helt parfekt och jag är super glad för snart är de Jul ! bara två dagar kvar i skolan..
man får stå ut bara och ta en dag i taget. ha en bra snösöndag i dag!

Julstämning i bloggen!

Nu är det jul här i min blogg, och snart kommer en schyst heaader också!!

saturday

fan vad pigg man är idag då.. inte! fan jag är så jävla trött, men idag måste jag städa upp så det ser okey ut för idag ska min saknade älskling sova hos mig, saknat han skit mycket! finns inte mycket mer att säga jag tnker gå och lägga mig och sova i en timme sen städa så vi hörs, ha en toppen lördag alla!

Anna 14år !

Grattis världens bästa Anna Ekelund! fan vilken natt det var varit helt sjukt kul. allt börja med att jag och sandra drog hem till mig och baka och fixa lite vi hade ett barnkalas för henne, sen kom brudarna och vi satt och vänta tills klockan va 11 då drog jag och sandra och kidnappa anna utan att hon visste vad som hände sen så körde vi runt med henne i bilen i en timme. precis när klockan nästan slog 12 kom vi hem och där gick vi in med anna hem till mig och tog av ögonbindeln och alla skrek grattis! sen åt vi tårta och anna öppna prisender, ett riktigt barnkalas var de här. alla decka runt 5 tiden på morgonen, sjukt kul var det och ett stort grattis till min älskling på 14års dagen älskar dej mest!



Fuckeeer



tjohej, det va länge sen jag skrev på min fina lilla blogg men ska nog börja uppdatera lite bättre nu och i framtiden. i morgon är den inte en vanlig deg det är Annas födelsedag jag skriver mer om vad som hände i morgon hon kan ju kolla på min blogg eller nått.. haha, men det kommer bli sjukt kul kan jag iallafall säga! jag funderar på att fixa en ny framsida på min blogg. just nu sitter jag iallafall hemma hos sandra och lyssnar på firework med katy perry. hör av mig senare peace people.saknar min bebis..
pussssssssssssss





RSS 2.0