Isa & Fredrika





super mysig chill dag med fredrika och isa, vi har badat lite och sen bara suttit och snackat och torkat och ätit kakor och chips och sen så märkte jag att dom små vita sakerna på chipsen smackar inget inte salt mer socker än salt de är ju fan skumt haha men iallafall  i natt sover jag kanske hos erik och nu tänker jag platta mitt krulliga hår tjohej! ps älska fredrikas percing den är skit fin!



YES yes yes


jag klarade provet! nu ska jag åka som en idiot fan vad glad jag är!! jag va ute och körde med ida hela natten de va otroligt kul men sen när jag åkte om lämna henne så började de åska blev skit rädd men jag åkte med erik då sen i dag har jag prövat på att åka den vita epan eriks alltså de är skit svårt när man har växlar!! fan höll på att bajsa på mig seriöst men nu ska jag ut och fixa lite med bilen vi hörs
moppe bilen på bild! lite suddigt menmen ASNAJS


Nya tag!


jag håller fortfarande på med de där värdelösa provet men jag tänker fan heller inte ge upp nu pappa betalar ju så de blir ju som gratis för mig asnajs! men jaa nu på torsdag för tredje gången men nu börjar jag bli va så jag kommer nog inte vara så närvös innan(hoppas jag) bara att fortsätta kämpa! de är lite jobbigt just nu saknar en arg pojkvän som förmodligen inte saknar mig hoppas han har "tid" för att träffa mig i helgen nu måste fan reda ut saker och ting..
shingelling så länge !!



önska jag kunde spela tillbaka tiden.. då allt va bra vet inte vart jag ska ta vägen utan dej allt är bara skit. jag är arg och ledsen.. FAN jag älskar ju dej över allt och alla!

.

Tillbaka till plugg..



hej hå lilltå!
idag vaknade jag upp hos anna typ runt kl1 haha sen åt vi frulla och kollade vi på världensbästa serie the hart times of RJ berger så jävla grym säger jag bara! men sen kom min far och hämtade mig på motorcykeln jag älskar verkligen att åka på den så jävla härlig känsla. och nu ligger jag i sängen och ska plugga på moppe provet som jag ska göra på måndag hoppas jag klarar de den här gången de gör jag verkligen.. men nu ska jag börja med mina 10 tester se u niggaz! PS baksmällan 2 va grym har inte garvat så mycket på länge!



Älsklingen


halloj! hela gårdagen och idag har jag varit med min älskling, han har hjälpt mig att laga min fyrhjuling de va super gulling av han! de har varit jätte mysigt att umgås med han. ikväll ska jag förmodligen se baksmällan 2 med anna och linnea hörs senare!



jag är uttråkad..

Kärlek
1 Är du kär just nu? - japp
2 Har du kysst någon idag? - nopp
3 Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - ne
4 Har du ett förhållande? - jaa
5 När går gränsen vid otrohet? - klänga på en annan?
6 Har du varit otrogen och om ja, varför? - aldrig i hela mitt liv!
7 Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej varför ljuga om en sån sak?
8 Är du romantisk? - haha jag vet inte hoppas de
9 Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - de skulle jag fan inte göra de är fan bara idioter som gör sånt!
10 Är du svårflörtad? - kanske
11 Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
12 Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Dennis
13 Hur länge höll det? - haha typ ett år fast vi va småungar då men han va min första kille i 1an typ

14  Har du lekt med någons känslor? - aldrig

15  Hur länge var ditt kortaste? - en dag haha

16  Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - ett förhållande är helt underbart!

17  Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ursch nej

18  Är du en bra pojk/flickvän? - Jag hoppas de

19  Hur många har du varit kär i iår? - en, min nuvarande kille

20  vem sov du senast bredvid ? - my boyfriend

21  Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? ingen har ju min Erik

22  Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej haha

23  När fick du din första kyss? - de va när jag gick i förskola

24  Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej

25  kulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej verkligen inte

26  Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat..

27  vad gillar du för stil på pojken/tjejen - de finns ingen stil, bara den är sig själv

28 tror du på kärlek vid första ögonkastet? - självklart, har ju varit med om de en gång i tiden

29 är du singel? - nej

30 är du kär just nu? - ja, otroligt mycket





jag vet inte

idag har jag kollat på harry potter del2 på heron med familjen sen inte mycket mer. idag har jag känt en känsla jag aldrig har känt förut jag vet inte om den är bra eller dålig men den lutar mot dålig för jag vill bara gråta de känns så konstigt jag brukar inte vilja gråta bara så där.. skum känsla som jag vill bara ska försvinna på en gång, jag vill inte känna så här

love and lots of love



hejhå, idag har jag varit hemma hos erik medans han va och jobba så när hon drog på morgonen så sov jag tills han kom tillbaka och skulle äte lunch då så åt vi tillsammans sen gick han tillbaka och jag låg och kollade på Stora blå med eriks katt och hund dom är så söta. sen kom erik hem o duscha sen låg vi och kollade på tv ett litet tag sen åkte jag hem och lämnade av erik på hans pappas verksta. och nu ligger jag i sängen och vilar upp mig är typ halv sjuk eller nått vet inte hoppas inte!



Italien


6 augusti då jävlar drar jag till en jävla värme!

Love my days in summertime

hejhopp idag har jag varit med jennifer,malin och anna vi har varit på ön fast de va skit väder bara måln likosm men ett litet tag så bröt de upp och man såg en blå  himmel de va ganska najs sen då efter så åkte jag och anna till nykvarn och åt mat i lägenheten sen kom jennifer och malin tillbaka till lägenheten och sen fick jag lov att åka hem efter ett litet tag för jag har typ utegångsförbud..men aja de försvinner på fredag vi ses my loverrrs



älska sommar....


fy fan vad äckligt väder de är ute just nu! helt grått och blåsigt och fuktigt så just nu ligger jag och kollar på Coraline jennifers min och annas bästa film... hahah den är grym! jag känner mig lite sjuk också idag så jag tänker ligga i sägen och vila sen ska jag träna sen duscha (ASSANAJS) hoppas de blir bättre väder i morgon för då tänkte vi dra ut till ön! men vafan just nu har jag ingen sommarkänsla alls.. hoppas ni har de roligare än vad jag har! rosorna på bilden fick jag av erik så jävla sött! och tre st också de betyder jag älskar dej otroligt gulligt av han! love u



15 år!!











Världens bästa dag säger jag bara!!
tack alla min vänner för allt!


RSS 2.0